top of page

OVER

Less is more! Dat is waar het bij Bag-it om draait. Als bedrijf doen wij er alles aan om onze producten zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Door onze ontwerpen de perfecte balans te geven tussen functie en uitstraling proberen wij een zo uniek mogelijke gebruikservaring te creëren. Wat wij minstens net zo belangrijk vinden is het gevoel van veiligheid dat wij onze klanten kunnen meegeven. Bag-It streeft er namelijk naar om haar klanten te ontzorgen betreft het opbergen van de helm. 

 

Bag-it is ontstaan als een startup op de Hogeschool van Amsterdam. Ons team is bij ontstaan door het volgen van dezelfde minor waarin ondernemerschap de hoofdrol speelde. De vooropleidingen van onze teamleden bevatten werktuigbouwkunde en product design. Met deze variatie in kunde en personen zijn wij breed georiënteerd en hebben wij kennis van meerdere vakgebieden. Met veel plezier bundelen wij onze krachten bij het op de markt brengen van nieuwe opbergsystemen voor tweewielers. 

Met dank aan onze voorgangers binnen de minor zijn wij op het idee gekomen om het welbekende opberg probleem van de scooterhelm uit de weg te gaan. Met onze oplossing hopen wij de wereld een klein stukje te veranderen. In de toekomst gaan wij ons richten op soortgelijke toepassingen voor fietsers en motorrijders, zodat ook zij hun helm zorgeloos op kunnen bergen.

ALLES OVER
BAG-IT
file (2).jpg

Ons Team

bottom of page