top of page

ONS Team.

Als mechanical engineer en industrial product designer hebben wij onze krachten gebundeld bij het vormen en onderhouden van Bag-it. Onze wegen zijn samengekomen door het volgen van dezelfde minor, waarbij het hoofddoel was een startup op te richten. Wij houden er van om outside of the box te denken en proberen zo veel mogelijk terug te gaan naar de origine van een probleem. Met onze producten hopen zo veel mogelijk mensen blij te maken en willen wij de wereld laten zien dat er voor ieder probleem een oplossing is. 

Als 21-jarige student zet ik mezelf vol passie in voor onze onderneming. Het was altijd al een droom om een eigen onderneming te hebben. Zo begon ik met de opleiding Industrial Product Design aan de HvA met als visie om ooit zelf een product te ontwerpen en op de markt te zetten.

 

Met de taak van Product Design Manager focus ik mij vooral op het ontwerp van onze producten en platformen. Met oog voor detail zorg ik er voor dat alles er strak, netjes en professioneel uitziet. Daarnaast richt ik mij op het gebruiksgemak dat de klant ervaart bij het gebruik van onze producten, zo probeer ik elk ontwerp zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

 

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met muziek; drummen, jammen, of gewoon lekker naar nieuwe liedjes luisteren. Ook houd ik ervan om mijn energie kwijt te raken door te bewegen. Activiteiten waar ik veel van houd zijn fitness, mountainbiken en wintersport.  

Samuël de Cock
Product Design Manager

Bijna iedereen heeft er wel eens aan gedacht, de droom om op een jonge leeftijd een bedrijf te starten. In de meeste gevallen blijft dat jammer genoeg alles dat het is, een droom. Nu dat wij eindelijk van start zijn gegaan en onze droom realiteit hebben gemaakt betekent dit dat ik nu meer gedreven ben dan ooit tevoren. Ik ben enthousiast, vol passie en van mening dat met hard werken bijna alles te bereiken is.

Als mechanical engineer focus ik mij op de werking van het product. Ik maak veel gebruik van mijn kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding "Mechanical engineering" aan de Hogeschool van Amsterdam. Het is mijn verantwoordelijkheid dat het daadwerkelijk doet wat het moet doen. Hierbij hoort heel veel testen en (her)ontwerpen waar ik tevens veel plezier in heb.. 

In mijn vrije tijd houd ik mij vooral bezig met sleutelen(aan van alles), de sportschool, mijn persoonlijke ontwikkeling en stappen met vrienden. Maar van een potje tafeltennis, gamen, crossen en racen ben ik ook zeker niet vies

Tobias Slik
Product Manager
BAG-IT
EXPERIENCE
VOLG ONS
HIER AANMELDEN

Bedankt voor uw aanmelding!

bottom of page